Lähde:Youtube


Koira vastaa Harry Potter -loitsuihin – uskomattoman ihana!

Monet koirien omistajat opettavat mielellään ihanille lemmikeilleen hauskoja temppuja. Esimerkiksi istuminen, tassun antaminen, kieriminen ja paikoillaan pysyminen ovat tavallisia temppuja, joita koirat osaavat tehdä melko vähäisellä opettamisella. Tällä kertaa näemme kuitenkin jotain erittäin mielikuvituksellista.

Tämä pieni koira nimittäin ei tee asioita tavallisesta käskystä, vaan sille pitää sanoa Harry Potter -loitsuja. Jotta koira leikkisi kuollutta, sille pitää sanoa ”Avada Kedavra!” ja mikäli omistaja haluaa, että koira laittaa valot päälle, hän sanoo sille ”Lumos.” Tämä koira on uskomattoman fiksu. Monet asiantuntijat sanovat, että käskyjen tulisi olla lyhyitä ja yksinkertaisia, mutta tämä fiksu pieni koira osaa kyllä Harry Potter -loitsut ulkoa.

Tällä ihanalla alla olevalla videolla näemme todisteen siitä, että koirat voivat oppia käytännöllisesti katsoen ihan mitä tahansa. Emme voi olla hymyilemättä tälle suloiselle pienelle pörröiselle otukselle, joka tekee innoissaan temppuja omistajan taikasauvan huitoessa edes takaisin.

- ILMOITUS -


Katso ihastuttava video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun