Lähde:Youtube

Koira vihaa aamuja – katso mitä se tekee, kun se herätetään!

On olemassa kahdenlaisia ihmisiä: heitä, jotka nousevat mielellään aamulla aikaisin, ja heitä, jotka mieluummin nukkuisivat niin kauan, kun nukuttaa. Ilmeisesti koiratkin tipahtavat näihin kahteen kastiin.

Koirat ovat yleensä erittäin energisiä ja nousevat aikaisin aamulla pyytämään ulos. Ja mikäs siinä, kun on varaa ottaa päikkärit keskellä päivää, kyllä koirien kelpaa! Kaikki koirat eivät kuitenkaan ole innoissaan aikaisista herätyksistä, kuten tältä videolta voimme todeta.

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

Alla olevalla videolla näemme bulldog -koiran nimeltään Buddha. Buddha kuuluu niihin koiriin, jotka eivät mielellään nousisi turhan aikaisin sängystä. Videolla näemme, kun Buddha on nukkunut omistajiensa vieressä ja se vihdoin aamulla herätetään. Koira pitää mitä ihmellisimpiä ääniä, jotka kuulostavat aivan aamu-unisen ihmisen päästämiltä ääniltä. Omistajatkaan eivät voi pidätellä nauruaan koiran päästellessä näitä kummallisia ääniä, jotka selvästi tarkoittavat, ettei herra ole valmis nousemaan vielä.

Video on katsottu YouTubessa jo yli 6 miljoonaa kertaa, ja se varmasti naurattaa sinuakin! Katso video alta ja jaa kavereille, jos se sai sinukin suupielesi kaartumaan oikeaan suuntaan!

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliHävytön mieskalenteri on hyvällä asialla – kuumaa kamaa
Seuraava artikkeliErittäin äänekäs pieru keskeytti kokouksen – puheen pitäjän reaktio saa kaikki nauramaan!