Lähde:Youtube

Koira yllätetään koiranpennulla – katso Lulan suloinen reaktio!

Koirat rakastavat toisia koiria – ainakin yleensä. Koiranpennut ovat energisiä pieniä palleroita, jotka leikkivät mielellään toisten pentujen ja jopa suurtenkin koirien kanssa. Ja isot koirat pitävät usein pennuista, olivat pennut sitten niiden omia tai eivät.

Tämä video todistaa sen, että koiratkin haluavat leikkiä uusien leikkikavereiden kanssa jatkuvasti. Uusien leikkikavereiden saaminen on ihana asia niin eläimille kuin ihmisillekin. Tällä ihanalla alla olevalla videolla näemme kultaisennoutajan nimeltään Lula, joka saa yllätyksen ensimmäisenä synttäripäivänään.

Näemme Lulan, joka odottaa innokkaana olohuoneessa. Perheen äiti kävelee sisälle laatikon kanssa, jossa oleskelee pieni pentu. Pentu on ujona, eikä se oikein tiedä, että mitä tapahtuu. Heti, kun Lula näkee pennun, se innostuu aivan täysin ja alkaa heiluttaa häntäänsä. Se ei malta odottaa pienen pennun tapaamista! Lula on kiitollinen synttärilahjastaan, ja toivomme, että pentukin kotiutuu uuteen kotiinsa nopeasti. Ja toivottavasti niistä tuli hyviä kaveruksia!

- ILMOITUS -


Katso ihana video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun