Lähde:Youtube

Koira yritti saada hevosta leikkimään kanssaan – innokkuus ei riittänyt hevoselle.

Koirat rakastavat pallolla leikkimistä ja monien koirien lempparileikki onkin pallon heittäminen ja sen hakeminen. Hevosia tosin ei yleensä kovinkaan innosta pallolla leikkiminen, vaikka jotkut hevosistakin rakastavat pallottelua. Tällä kertaa koiran innokkuus ei kuitenkaan mätsännyt leikkikaverin innokkuuteen.

Suurella pallolla leikkiminen on monen koiran unelma. Kun on tilaa ja tassuissa suuri pallo, mikäs sen mukavampaa? Tällä ihanalla alla olevalla videolla näemme innokkaan koiran, joka yrittää saada hevosen leikkimään kanssaan pallolla.

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Koira juoksee edestakaisin suuren punaisen pallon kanssa ja tuuppaa sen hevosta kohti. Hevonen kuitenkaan ei reagoi tähän, vaan se jatkaa maan nuuhkimista. Koira jatkaa innokkaasti pallon jahtaamista ja tuuppimista edestakaisin, ja omistajakin jopa yrittää saada hevosta liikkeelle. Sitä ei kuitenkaan tämä palloleikki kiinnosta lainkaan. Mahtaisiko syödä mieluummin?

Koiran innokkuus on suloista katseltavaa, ja toivoisimmekin, että hevonen lähtisi koiran mieliksi mukaan edes hieman – mutta turhaan ilmeisesti.

Katso hauska video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun