Lähde:Youtube

LÄHDEThe Dodo

Koiraa pidettiin lukittuna sisälle koko sen elämän ajan – nyt se osaa olla taas koira!

Pit bullit saavat usein osakseen halveksuvia katseita ja kauhistuneita ilmeitä. Niiden maine kiirii niiden edelle pikavauhtia, vaikkei se ehkä aina pidä ihan paikkaansa. Tällä kertaa tapamme pit bullin nimeltään Lexy, joka ei ollut koskaan aikaisemmin päässyt ulkoilmaan. 

Jenny pelasti pit bullin nimeltään Lexy takapihakasvattajalta, joka ei ollut koskaan päästänyt Lexyä ulkoilmaan. Lexy oli huonossa kunnossa, se ei osannut leikkiä, se ei ymmärtänyt herkkuja eikä se edes osannut nukkua koiran pedillä. Tämä saa meidät miettimään, että miten Lexyä oli oikein pidetty?

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

Nyt Lexy on innoissaan leluista. Se valitsi eläinkaupasta itselleen hailelun, joka on sen paras kaveri. Se rikkoo kaikki muut lelut, mutta halailee innoissan haita. Se myös rakastaa ihmisiä. Se tervehtii mielellään jokaista vastaantulijaa, mutta Jenny sanoo, ettei se ole helppoa pit bullin kanssa. Monet ihmiset ovat nimittäin kovin ennakkoluuloisia. Jenny laittaa Lexylle päälle jopa vaaleanpunaisen tutun tehdäkseen siitä helpommin lähestyttävän.

Katso ihana sydäntälämmittävä video Lexystä alta!

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliHauskimmat eläinmokat – naurat takuulla!
Seuraava artikkeliKiinalainen koira odottaa omistajaansa 12 tuntia joka päivä juna-asemalla!