Lähde:Youtube


Koiran unelma käy toteen! Kymmeniä tennispalloja!

Koirat ovat aina iloisia ja hyvällä tuulella. Toivoisimme varmasti monet itsekin, että voisimme olla yhtä huolettoman onnellisia kuin koirat. Ei huolen häivää päivässä, ja elämä on pelkkää leikkiä, ruokaa ja nukkumista. Mutta mahtaako koirillakin olla unelmia?

Jos meidän pitäisi arvata, mitä koirien unelmat ovat, sanoisimme, että niihin kuuluisivat herkulliset luut ja pihvit, uudet lelut ja ehkä jopa kymmenittäin tennispalloja. Tai vaikka pitkät kävelyt puistossa tai leikkiminen toisten koirien kanssa.

Tällä ihanalla alla olevalla videolla näemme koiran, joka odottaa jotain kuistilla. Yhtäkkiä sitä kohti lentää tennispallo. Sen jälkeen toinen. Kohta viisi, kymmenen ja kohta niitä tulee kymmenittäin. Mahtaako tämä olla tämän koiran unelma? Koira ainakin näyttää hyvin onnelliselta ja innokkaalta ja leikkii innoissaan näillä palloilla.

- ILMOITUS -


Sitä video ei kerro, että kuinka kauan tätä uskomatonta leikkiä riittää. Koira ei osaa päättää, että minkä pallon se nappaa: se ottaa yhden ja pudottaa sen huomatessaan seuraavan.

Katso tämä ihana video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun