Lähde:Youtube

Koiranpentu katsoo aamuisin piirrettyjä – ihana video!

Koiranpennut ovat monella tapaa kuin lapsia: niitä pitää vahtia, siivota niiden jälkiä ja ne rakastavat huomiota. Mutta kuinka moni olisi uskonut, että koiranpentu voi katsella sarjakuvia ihan niin kuin tavallinen ihmislapsi lauantaiaamuisin?

Monet tutkimukset ovat osoittaneet, että koirat ymmärtävät, mitä televisiossa tapahtuu. Ne osaavat etenkin erottaa toiset koirat television ruudulta. Ne katsovat televisiota silloin, kun siellä on jotain mielenkiintoista tai kun niillä on tylsää. Tällä alla olevalla videolla näemme kuitenkin jotain todella suloista.

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Marley on kultainennoutaja. Se on vasta pieni pentu ja selvästi käyttäytyy kuin äitiään tarvitseva lapsi. Se istuu omistajansa mukaan lauantaiaamuisin sohvalla ja katsoo piirrettyjä. Tällä videolla näemme todisteen ja se on niin sydäntälämmittävää, ettemme ole moista koskaan nähneetkään.

Marley selvästi nauttii television katsomisesta. Se istua napottaa sohvalla kiltisti, tuijottaen jännittäviä piirrettyjä telkkarista. Söpöysvaroitus! Katsooko sinun koirasi telkkaria?

Katso ihana video alta ja jaa koirista pitäville kavereille!

Osallistu keskusteluun