Lähde:Youtube

Koirat, jotka taivuttivat sääntöjä – sarkastisia vai hyvin fiksuja?

Koirat ovat paljon fiksumpia, kuin niiden arvaisi olevan. Ne oppivat kaikenlaisia temppuja ja tehtäviä aina pallon hakemisesta huumeiden etsimiseen, oluen hakemiseen jääkaapista ja auton oven avaamiseen. Ne ovat myös niin fiksuja, että ne oppivat ihan tasan tarkkaan kaikki omassa kodissa pätevät säännöt – ja sen, miten niitä taivutetaan.

Olet varmasti nähnyt lapsia, jotka yrittävät taivuttaa vanhempien asettamia sääntöjä. Koirat ovat joskus aivan samanlaisia, nimittäin tällä alla olevalla videolla näemme todisteen siitä, että koirat tietävät kyllä, mitä saa ja mitä ei saa tehdä. Säännöthän on tehty rikottaviksi, eikö?

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Nämä koirat ovat ainakin sitä mieltä. Näemme esimerkiksi useammankin koiran, jotka eivät saa olla sohvalla, mutta keksivät mitä hulvattomimpia keinoja taivuttaakseen tätä sääntöä: ne eivät laita tassujaan sohvalle tai ovat sen sijaan sohvatyynyjen alla. Näemme myös koiria, jotka eivät saa olla keittiössä, mutta laittavat yhden tassun keittiön puolelle.

Eräs koira tietää, etteivät kaikki neljä jalkaa saa olla makuuhuoneessa, joten se venytti itsensä lattialle makaamaan pitäen edelleen takatassut huoneen ulkopuolella.

Katso video näistä fiksuista koirista alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun