Lähde:Youtube


Koirat ovat parhaita lastenvahteja – katso suloinen video!

Olemme jo moneen otteseen huomanneet, että koirat ovat todellakin mitä parhaimpia lastenvahteja. Ne osaavat peitellä vauvoja, ne nukkuvat vauvojen kanssa ja hoitavat niitä omalla tavallaan. Olemme jopa nähneet bulldogin, joka auttoi lasta varastamaan ruokaa jääkaapista. 

On tehty monenlaisia tutkimuksia siitä, että lapset, jotka kasvavat eläinten kanssa, ovat onnellisempia ja oppivat vastuuta paremmin. Ja kukapa haluaisi kieltää lapselta eläimen hoitamisen? Tällä alla olevalla ihanalla videolla näemme todisteen siitä, että koirat ovat todellakin parhaita lastenvahteja.

Tällä suloisella videolla näemme sairaan pienen lapsen, joka makaa sohvalla katsoen televisiota. Videolle on kuitenkin myös tallentunut perheen koira, joka makaa sohvalla lapsen kanssa lasta halaten. Toivottavasti lapsi paranee nopeasti tämän koiran hoitaessa häntä!

- ILMOITUS -


Koira makaa sohvalla rauhassa lapsen vieressä ja katsoo kameraan, aivan kuin sanoen ”mene nyt siitä!” Tämä video on todella suloista katseltavaa ja se piristää takuulla sinuakin.

Katso suloinen video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun