Lähde:Youtube


Koiratkin hallitsevat penkkiurheilun – katso hauska video!

Ihmiset rakastavat urheilua. Oli sitten itse urheilija tai ei, urheilua on silti mukavaa katsoa. Etenkin suomalaiset tuppaavat katsomaan paljon jääkiekkoa ja formuloita. Olet varmasti itsekin kuullut joskus penkkiurheilijoiden kannustavan joukkuettaan tai urheilijaa penkiltä käsin.

Tiesitkö, että koiratkin osaavat katsoa televisiota? Hiljattain on tehty tutkimuksia siitä, että koiratkin osaavat katsella televisiota, ja ne osaavat nähdä eron televisiossa olevien ihmisten ja koirien välillä. Ne osaavat jopa kertoa eron television ja oikeiden tapahtumien välillä.

Tällä kertaa näemme alla olevalla videolla koiran, joka on selvästi innostunut televisiossa meneillä olevasta agility-kilpailusta. Televisiossa koirat juoksevat edestakaisin tehden erilaisia temppuja, ja tämä koira on niin innoissaan, että se on jopa hakenut oman lelunsa, jonka kanssa se katselee televisiota. Koira hyppii innoissaan, aivan kuin sanoen, että hänkin haluaa mukaan. Se kannustaa kilpailijoita kuin ihminen konsanaan! Tässä on oikeaa joukkuehenkeä – tai ehkä vain innostuneisuutta.

- ILMOITUS -


Katso ihana video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun