Lähde:Youtube

Kojelautakameroiden videot, jotka saavat sinut sanomaan ”mitä ihmettä?”

Kojelautakamerat ovat hyvä olemassa oleva väline liikenteessä ajaessa. Kamerat voivat tallentaa mahdollisen onnettomuuden, joka auttaa sekä poliisia että vakuutusyhtiötä selvittämään, että mitä ihmettä oikein tapahtui. Niihin voi myös hyvässä lykyssä tallentua mitä hauskimpia ja uskomattomimpia tapahtumia.

Kojelautakameroihin voi tallentua hupaisia klippejä, mutta joskus, kuten tällä alla olevalla videolla näemme, sille voi tallentua myös hyvin uskomattomia tapahtumia. Nämä klipit saavat meidät todellakin sanomaan huuli pyöreänä ”mitä ihmettä?”

Tällä alla olevalla videolla näemme melkoisia onnettomuuksia, joissa ei kuitenkaan näyttänyt käyvän pahoin. Eräs auto törmäsi tolppaan ja koko risteyksen lamput ja piuhat tulivat alas. Eräs auto vaihtoi kaistoja suojatien kautta, kolmas peruutti toiseen autoon ja katosi paikalta ja koko video jatkuu samalla tavalla. Ja joka kerta me yllätymme ja ihmettelemme, että mikä ihme ihmisiä oikein vaivaa.

- ILMOITUS -


Olkaahan varovaisia liikenteessä ja ajakaa fiksusti ja huolellisesti! Katso hupaisa (ja pelottavakin) video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun