Lähde:Youtube


Kömpelö leijona putosi veteen – hulvaton pulahdus!

Kissat tunnetusti inhoavat vettä. Voisimme myös kuvitella, että oli kissa sitten minkäkokoinen tahansa, vesi silti inhottaa. Harvat varmaan ovat ainakaan nähneet leijonia uimassa. Tällä kertaa näemme kuitenkin pakotetun uimareissun leijonalle.

Leijonat ovat hyvin mielenkiintoisia, suuria kissaeläimiä, joita monet mielellään lähtevät katsomaan eläintarhaankin. Tällä ihanalla ja kömpelöllä videolla näemme kaksi leijonaa, jotka kävelevät altaan reunalla hieman omissa ajatuksissaan. Kunnes toiselle leijonalle käy moka.

Toinen leijona putoaa vahingossa altaaseen. Leijonan hämmästys, kun se astuu tyhjän päälle, on hulvattoman hauskaa katseltavaa. Se kuitenkin ui tottuneesti kohti altaan matalaa päätyä. Toinen, maalla kävelevä leijona näyttää kovin huolestuneelta ja pysyy kaverinsa rinnalla koko uintimatkan ajan.

- ILMOITUS -


Emme voi olla nauramatta tälle hassulle mokalle. Leijonan ilme on näkemisen arvoinen! Emme osaa oikein sanoa, että pitääkö leijona uimisesta vai inhoaako se vettä sydämensä kyllyydestä. Mutta ainakin leijona pääsi kuivalle maalle loppujen lopuksi.

Katso hulvaton video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun