Lähde:Youtube

Kuinka alas sinä voit limbota? Tässä on takuulla voittaja!

Notkeus on aivan oma lajinsa, ja kaikki eivät ole yhtä notkeita kuin toiset. Notkeus voi olla synnynnäistä, mutta joidenkin pitää harjoitella ja venytellä paljon tullakseen notkeiksi. Esimerkiksi tanssijat ja taitoluistelijat venyttelevät paljon, samoin kuin esimerkiksi voimistelijat ja taistelulajien harrastajat.

Tällä kertaa näemme melkoisen suorituksen, kun eräs nainen päätti limbota lentokentän penkkien ali. Limboaminen on hauska leikki juhlissa, ja usein limboamiseen käytetään tankoa, jota pitelevät kaksi ihmistä. Näin tankoa voi helposti alentaa notkeita ihmisiä varten.

Tällä melkoisella alla olevalla videolla näemme naisen, joka taatusti voittaa ihan kenet tahansa limbotessaan. Nimittäin hän on päättänyt limbota lentokentän penkkien ali. Hän valmistautuu suoritukseen, niiaa alas ja hivuttaa itsensä varpaillaan penkkien ali.

- ILMOITUS -


Tämä suoritus on suorastaan kymppi! Nainen tietää sen itsekin, nimittäin hän tanssii pienen voittotanssin suorituksensa jälkeen. Ja saa tietysti hurrausta osakseen ympärillä olevilta kavereiltaan!

Katso melkoisen hauska ja taidokas video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun