Lähde:Youtube

Kukaan ei uskonut tämän miehen tanssivan tällä tavalla – katso uskomaton video!

America’s Got Talent on yksi suosituimmista tosi-tv -sarjoista. Tähän kilpailuun osallistuu Amerikassa vuosittain tuhansia ihmisiä, ja ohjelmaa katsellaan ympäri maailmaa. Tässä taitokilpailussa ihmiset saavat esittää mitä tahansa taitojaan aina laulamisesta tanssimiseen ja vaikka taikatemppuihin.

Lavalla nähdään joka vuosi hyvin kummallisia, viihdyttäviä ja uskomattomia esityksiä. Joskus et tosiaan uskoisi edes silmiäsi. Mutta jos tästä sarjasta jotain oppii, se on se, että kirjaa ei pidä arvostella kannen perusteella. Niin kuin ei tule tätä tanssijaakaan.

Oscar Hernandez on tanssija. Hän on hieman painavampaa sorttia, joten kukaan ei olisi uskonut tämän herrasmiehen tekevän, mitä hän teki. Oscar aloitti tanssinsa Nicki Minajin Anaconda -biisin tahtiin, ja näytti sellaiset muuvit, että monet olisivat kateellisia. Oscar tanssi hämmästyttäen yleisöä niin paljon, että yleisö nousi seisomaan. Tuomaritkin olivat haltioissaan, ja jopa Simon, joka on tunnettu töykeydestään, antoi kaverille molemmat peukut tästä suorituksesta.

- ILMOITUS -


Katso uskomaton video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun