Lähde:Youtube


Kultaiset noutajat tekevät päivästäsi paremman! Katso niiden kommellukset!

Koirat piristävät päiväämme jatkuvasti hassuilla kommelluksillaan ja vaikka minkälaisilla mokillaan. Koirilla on aina hauskaa ja niiden elämä on todellakin nauttimista nauttimisen perään. Tällä kertaa tapaamme monta kultaista noutajaa, joilla on huumorintajua, ja joille mekään emme voi olla nauramatta.

Kultaiset noutajat ovat koiria, jotka sopivat useimmiten hyvin vaikka lapsiperheeseen, sillä ne ovat hyvin lempeitä ja rakastettavia. Niillä on kuitenkin myös huumorintajua, emmekä voi olla nauramatta niiden kommelluksille!

Tällä hupaisalla alla olevalla videolla näemme kultaisia noutajia, jotka ovat saaneet omistajansa kaivamaan kameran esiin. Näemme esimerkiksi koiran pennun, joka yrittää syödä jääpaloja, mutta se ei vain ymmärrä, että miten ihmeessä ne voivat olla niin kylmiä. Näemme myös suurikokoisen koiran, joka saa jotenkin kummallisesti mahdutettua itsensä kissanluukusta. Eräs pentu sen sijaan on suuttunut kanille, joka on istunut sen pedille. Eihän tällaisille hupsuille koirille voi olla nauramatta!

- ILMOITUS -


Katso ihana video koirista alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun