Lähde:Youtube


Kummalliset tapahtumat auton kojelautakameroissa – huhhuh!

Olet varmasti joskus kuullut sanonnan ”jos ei ole kuvaa, niin ei tapahtunut”? Tässä tapauksessa et varmaan uskoisi, mitä näiden autojen kuljettajat ovat oikeatsi nähneet, jos ne eivät olisi tallentuneet kojelautakameralle. Huimia tapahtumia!

Kojelauatakamerat on tarkoitettu lähinnä tallentamaan liikenteen kulku siltä varalta, että sattuu onnettomuus eikä paikalla ole todistajia. Kojelautakameroista on paljon hyötyä etenkin esimerkiksi poliiseille ja rekkakuskeille sekä taksikuskeille. Mutta joskus tavalliset talliaisetkin asentavat niitä, ja nyt näemme uskomattomia tallenteita.

Tällä alla olevalla videolla näemme huimia kuvia ja videoita siitä, kun kojelautakamera on tallentanut yliluonnollisia ilmiöitä. Näemme esimerkiksi suoranaisia kummituksia, huimia metsäpaloja ja salamoiden iskuja. Näemme jopa kummitusauton, joka ilmestyy kuin aivan tyhjästä. Tällaiset tapaukset saavat meidät miettimään, että mitä ihmettä tässä maailmassa oikein tapahtuu.

- ILMOITUS -


Jos et usko yliluonnollisiin ilmiöihin, niin tämän jälkeen takuulla uskot! Katso huimat tallenteet alta ja jaa kavereille, jotka eivät usko vielä yliluonnollisiin ilmiöihin!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun