Lähde:Youtube

Kummallisimmat koskaan rakennetut talot – asuisitko tällaisessa?

Kun kuljet ympäriinsä erilaisia taloja katsellen, harvoin yllätyt mistään kovin paljon. Vastaan saattaa tulla kauniita, monta miljoonaa maksavia taloja, mutta kummallisia taloja ei yleensä tule vastaan kovin usein. Tällä kertaa näemme 20 kummallisinta taloa maailmassa.

Arkkitehdeillä luulisi olevan paljonkin mielikuvitusta, ovathan he loppujen lopuksi enemmän tai vähemmän taiteilijoita. Tällä alla olevalla uskomattomalla videolla näemmekin juuri sellaisten arkkitehtien luomuksia, jotka ovat päästäneet mielikuvituksensa täysin valloilleen!

Näemme esimerkiksi pienen talon, joka maksoi vain vajaa 1000 USA:n dollaria. Vastaan tulee myös simpukkatalo, joka sijaitsee Meksikossa, ja joka on aivan simpukan muotoinen ja jonka saa vuokrattua Air b’n’b:stä. Näemme myös Kiviset ja Soraset -teemaisen talon, joka on melkoisen uskomaton näky! Myös puumajan tapainen asunto on rakennettu Miamiin, ja senkin saa vuokrattua muutamaksi yöksi kerrallaan.

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Mikään ei siis estä sinuakin olemasta kekseliäs, kun rakennutat omaa taloasi! Mielikuvitus vain käyttöön ja arkkitehti hankintaan.

Katso uskomattomat talot alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun