Lähde:Youtube


Kummallisimmat riippuvuudet – pidä penkistäsi kiinni!

Yleisimmät riippuvuudet liittyvät epäterveellisiin elämäntapoihin, kuten esimerkiksi kahviin, tupakkaan, sokeriin tai virvoitusjuomiin. Maailmasta löytyy kuitenkin muutamia ihmisiä, joiden riippuvuudet ovat lähteneet hieman lapasesta, kuten tältä videolta voimme nähdä.

Tyypillisesti ihmiset ovat riippuvaisia kofeiinista. Monet juovat kahvia niin paljon, että jos kahvikupposen jättää välistä, niin kokee päänsärkyä, huonoa oloa ja pahantuulisuutta. Tällä alla olevalla videolla näemme kuitenkin ihmisiä, joiden riippuvuudet eivät ole enää ihan jokapäiväisiä.

Näemme ensin nuoren miehen, joka on parisuhteessa autonsa kanssa. Seuraavaksi näemme tytön, joka kerää torakoita – hänen vanhempansa eivät ole ihan täysillä mukana, mutta hyväksyvät oudon harrastuksen. Tapamme myös naisen, joka juo ilmanraikastinta. Hän juo jopa 20 pulloa viikossa. Törmäämme myös nuoreen naiseen, joka rakastaa likaisten vaippojen nuuhkimista ja syömistä.

- ILMOITUS -


Eikä kummallisuus lopu tähän, nimittäin luvassa on myös nainen, joka makusteli klooria ja vanhempi rouva, joka on riippuvainen ampiaisten pistoista.

Katso huima video alta ja jaa kavereille! Äläkä kokeile kotona.

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun