Lähde:Youtube


Kun koirat tapaavat kissanpentuja ensimmäistä kertaa – katso video!

Ollaanpa rehellisiä: lemmikit ovat ihania. Ne tuovat päivään iloa ja piristystä, ovat (lähes) aina hyvällä tuulella ja rakastavat omistajiaan ehdottomasti ja suurella sydämellä. 

Koirat ja kissat ovat tunnetusti arkkivihollisia. Jokaista sarjakuvaa lukiessa voi nähdä, kuinka koirat jahtaavat kissoja ja kissat inhoavat koiria sydämensä pohjasta. Mutta kuten lemmikkieläinten omistajat voivat vahvistaa, asia harvoin kuitenkaan on näin. Monesti koirat haluaisivat tehdä tuttavuutta kissojen kanssa, mutta kissoja ei voisi vähempää kiinnostaa. On YouTubessa nähty jopa videoita siitäkin, kun kissat valtaavat koirien pedit, eivätkä koirat uskalla ottaa omaansa takaisin.

Tällä ihanalla videolla näemme, kun koirat tutustuvat kissanpentuihin ensimmäistä kertaa. Kissat yrittävät kovin innokkasti tutustua näihin suuriin otuksiin, mutta koirat ovat hämillään kukin omalla tavallaan. Toiset rakastavat pentuja, toiset pelkäävät niitä ja osa ei oikein tiedä, miten niihin pitäisi suhtautua. Videolta nähdään, että ainakin kaikki kultaiset noutajat ovat täysin kissojen puolesta, ja ottaisivat vaikka ne omikseen. Tämä video piristää päivääsi takuuvarmasti! Katso video ja jaa kavereille!

- ILMOITUS -


HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun