Lähde:Youtube


Kun korkokengät pettävät – tulos on hulvaton!

Monet naiset rakastavat korkokenkiä. Korkkarit ovat paitsi kauniita, ne myös saavat naisen jalat näyttämään pidemmiltä ja ne parantavat ryhtiä. Miehetkään harvoin inhovat naisia korkokengissä. Korkkiksissa käveleminen ei kuitenkaan aina ole niin helppoa, kuin miltä se näyttää.

Korkokengillä käveleminen on taitolaji, jonka jotkut naiset osaavat todella hyvin. Malleilta odotetaan etenkin taitoa kävellä korkokengissä, sillä monet suunnittelijat laittavat mallien jalkaan melkoisen korkeita ja kapeakorkoisia korkokenkiä.

Tällä hulvattoman hauskalla videolla näemme sellaisia korkkismokia, ettemme meinaa tuolilla pysyä. Tällä videolla näemme etenkin malleja, joilla ei mennyt catwalkilla käveleminen ihan putkeen, mutta näemme myös muutamia taviksia, jotka hyötyisivät muutamasta oppitunnista korkkareilla kävelemisessä.

- ILMOITUS -


Pari mallia näyttää jopa siltä, että heidän nilkkansa olisi tehty kumista! Jotkut kaatumiset näyttävät aika pahalta, mutta onneksi ei tainnut käydä sen kummemmin. Toivomme parempaa onnea heille ensi kerralla! Ottakaa mallia – älkää tehkö, naiset, näin!

Katso hauska video mokineen alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun