Lähde:Youtube

Kun lemmikit herättävät omistajat – hulvatonta vai ilkeää?

Jokainen lemmikkien omistaja takuulla rakastaa lemmikkejään ihan koko sydämestään, mutta nekin saattavat joskus olla hieman ilkeitä omistajilleen. Ainakin silloin, jos omistaja pitää nukkumisesta. Tällä mitä suloisimmalla ja hauskimmalla videolla näemme koiria ja kissoja, jotka herättävät ihmisensä aamuisin.

Kun sinulla on lemmikki, et takuulla tarvitse herätyskelloa, sillä lemmikit yleensä tuppaavat herättämään omistajansa ajoissa. Lemmikeillä ei kuitenkaan usein ole kovin helliä tapoja herättää omistajiaan, vaan ne saattavat olla melkoisen ilkeitä kepposia.

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

Koirat hyppivät omistajiensa päälle, kissat potkivat makuuhuoneen ovea, taputtavat tassullaan omistajansa naamaa tai vaikka purevat heitä kasvoista. Oli miten oli, onhan ne omistajat pakko saada hereille, sillä aamulla on ruoka-aika!

Emme voi olla nauramatta tällä alla olevalla videolla nähtäville lemmikeille, jotka ovat päättäneet saada omat ihmisensä hereille ajoissa. Ihmiset eivät kuitenkaan ehkä aina arvosta lemmikkiensä huumorintajuisia aamutoimia – ainakaan silloin, kun unta ei ole saatu tarpeeksi.

Katso ihanan suloinen video huumorintajuisista lemmikeistä alta ja jaa kavereille!

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliNainen on paras ystävä mustekalan kanssa – ihana ystävyyssuhde!
Seuraava artikkeli30 hulvatonta väärään numeroa lähetettyä viestiä – hupsista?