Lähde:Youtube

Kun ruokatilaukset menivät pahasti mönkään – sarkasmia vai tyhmyyttä?

Aina silloin tällöin on mukava käydä syömässä ravintolassa. Ravintolassa käyminen tarkoittaa sitä, ettei tarvitse kokata itse, vaan että saat nauttia jonkun toisen valmistamasta ateriasta ja kaiken hyvän lisäksi sinun ei tarvitse tiskata aterian päätteeksi. Tällä videolla nähtävät ihmiset tosin varmasti katuivat päätöstään.

Tarjoilijan ja kokin elämä ei ole aina helppoa, sillä ihmiset tilaavat joskus jos jonkinnäköisiä aterioita ja antavat omat vaatimuksensa sille, kuinka ruoka tulisi valmistaa. Tällä alla olevalla videolla näemme kuitenkin niin huvittavia lopputuloksia, ettemme osaa sanoa, ovatko kokit olleet sarkastisia vai tyhmiä.

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Näemme esimerkiksi salaattihampurilaisen, jonka oli tarkoitus olla tavallinen hampurilainen salaatilla. Tilaaja sai kuitenkin halki leikatun jäävuorisalaatin, jonka väliin oli tungettu pihvi ja muut hyvät. Eräs tilaaja sai ”pienen oluen” tilatessaan sormustimellisen verran olutta. Toinen tilasi ”voileipäjäätelön” Mäkkärissä ja sai hampurilaisen väliin läjäytetyn jäätelön. Nigeriassa taas juusto-sipulirenkaat näemmä tarkoittavat punasipulia ja juustokuutioita.

Katso hulvaton video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun