Lähde:Youtube


Kun tämä jättisuuri hevonen sanoo ”ei”, mikään ei saa sitä hievahtamaan!

Hevoset ovat monen sadan kilon painoisia eläimiä. Jos ne siis päättävät ottaa hatkat, olla tekemättä jotain tai heittää ratsastajan selästään, niin niinhän ne sitten myös tekevätkin! Jos hevonen on kuitenkin pienempää sorttia, voi sen saada hyvässä lykyssä hievahtavaan sijoiltaan. Mutta Kim on ihan toista laatua.

Tällä ihanalla ja huvittavalla videolla näemme suuren pohjoisruotsalaisen hevosen nimeltään Kim. Kim on hyvin itsepäinen otus, ja sehän meneekin hyvin yhteen Kimin koon kanssa. Jos Kim nimittäin päättää olla tekemättä jotain, niin sehän ei tee yhtään mitään.

Tällä alla olevala videolla näemme, kuinka Kimiä yritetään viedä ulos tarhaan, mutta hevosta ei huvita ollenkaan. Sen taluttaja nykii sitä riimunnarusta ja yrittää saada sen  liikkumaan, mutta turhaan. Sitten Kim päättää juosta taluttajan kanssa muutaman metrin, kunnes se taas pysähtyy, eikä sillä ole aikeitakaan hievahtaa paikaltaan!

- ILMOITUS -


Emme voi olla nauramatta tälle huvittavalle tilanteelle, ja voimme vain kuvitella, kuinka turhautunut sen taluttaja saattaa oikein olla.

Katso hupaisa video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun