Kun virtuaalimaailma käy liian kuumaksi, voi todellisuudessa käydä näin!

Tekniikka on tuonut mukanaan vaikka mimnkälaisia erilaisia asioita, jotka viihdyttövöt meitä päivästä toiseen. Erilaiset sovellukset, robotit ja jopa virtuaalimaailma onvat nykyään normaalia nykypäivää.

Jos olet syntynyt ennen 2000-lukua, muistat varmasti ne ensimmäiset videopelikonsolit, Nintendot ja pleikkarien ensimmäiset muodot. Nintendon muutamalla napilla paineltiin menemään Marion pyörteissä ja pleikkarin rallipelit ja Spyro ovat varmasti muistissa vielä monilla. Ei olisi parikymmentä vuotta sitten uskonut, että virtuaalipelaaminen voi olla ihan oikea juttu jo vuoden 2010 jälkeen.

Tällä videolla näemme, kuinka eräällä virtuaalipelin pelaajalla homma lähtee käsistä hieman liian lujaa. Hän on ilmeisesti toimistossaan virtuaalilasit päässä, taistellen tien minkälaisia mielikuvitushahmoja vastaan kavereiden kuvatessa hauskuutta videolle. Ensitöikseen hän mottaa kätensä seinään jonka jälkeen hän kaatuu selälleen sellaisella voimalla, että lasit lentävät päästä. Miehen ilme on näkemisen arvoinen, sillä hän ilmeisesti satutti takalistonsa kaatuessaan lattialle. Joskus voivat virtuaalipelit lähteä lapasesta.

- ILMOITUS -


Katso hauska video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun