Lähde:Youtube

Kylie Jenner menetti Instagram -ennätyksensä kananmunalle – katso video!

Instagram on osa lähes jokaisen meidän elämää. Monet ovatkin avanneet tilin Instagramissa ja julkaisevat kuvia lähes päivittäin. Kylie Jenner on jo jonkin aikaa ollut maailman seuratuin julkkis Instagramissa, ja hänellä onkin ollut yli 123 miljoonaa seuraajaa. Tähän eivät monet pysty. 

Kylie julkaisee kuvia kauniista meikistään, hiuksistaan ja jokapäiväisestä elämästään. Jotain kummallista kuitenkin tapahtui muutama päivä sitten, nimittäin Kylien maailmanennätys rikottiin kananmunan toimesta. Helmikuussa 2018 Kylie julkaisi kuvan, jossa vastasyntynyt vauva pitelee kiinni äidin sormesta. Tämä kuva sai 18 miljoonaa tykkäystä.

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Vuosi tämän jälkeen joku kuitenkin avasi tilin kananmunalle ja yritti saada rikottua Kylien ennätyksen. Tämä onnistui, ja kananmunalla on nyt yli 31 miljoonaa tykkäystä! Kylie otti tämän asian huumorilla ja videolta voikin nähdä, kuinka hän suhtautui kananmunaan ja siihen, että hänen ennätyksensä rikottiin. Kananmunalla on siis nyt hallussaan Instagramin ennätys: eniten tykkäyksiä yhdessä kuvassa. Muna päihitti Kylien 13 miljoonalla tykkäyksellä!

Katso uskomaton video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun