Lähde:Youtube


Kyllä lapset keinot keksivät – kiipeilevät kuin apinat!

Jokainen vanhempi takuulla tietää, että jos lapsi jotain haluaa, niin mikään ei estä heitä saamasta haluamaansa. Vanhemmat ovat ehkä kokeilleet laittaa keksipurkin pois lasten ulottuvilta tai yrittävät porttien avulla estää heitä pääsemästä tiettyyn huoneeseen. Lapset osaavat kuitenkin olla melkoisia apinoita.

Lapset pystyvät kiipeämään atleettisuutensa ja notkeutensa vuoksi aivan mihin tahansa. Heitä ei pelota mikään, ja mikään ei seiso heidän ja heidän tavoitteensa välissä. Tällä hulvattomalla videolla näemme lapsia, jotka eivät tosiaan aio jäädä paitsi haluamastaan.

Tällä alla olevalla videolla näet erittäin hienoja kiipeämistaitoja näiltä naperoilta. Pienimmät vaippaikäisetkin vauvat osaavat niin halutessaan kiivetä yli aidoista ja porteista. Eräs nappula jopa pääsee mikroaaltouunille hivuttautumalla pöytää pitkin kuin mikäkin taituri.

- ILMOITUS -


Aina näillä lapsilla ei mene ihan niin kuin Strömsössä, mutta video on silti aivan hulvatonta katseltavaa. Missähän vaiheessa me aikuiset lakkasimme kiipeämästä pöydillä? Ei ehkä parane kyllä aloittaakaan!

Katso hauska video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun