Lähde:Youtube


Lapset, joilla ei ole hajuakaan siitä, kuinka hauskoja he ovat!

Lapset ovat hauskoja ja hulvattomia omalla tavallaan. Joskus he ovat kuitenkin sellaisia neroja, ettemme voi olla ihmettelemättä heidän tekemisiään. Lapset saavat meidät monesti nauramaan ihan tahattomasti, nimittäin heillä on aina meneillään melkoisia kommelluksia.

Tämä alla oleva video on huvittava todiste siitä, että lapset osaavat olla todella hauskoja tahattomasti. Näemme esimerkiksi, kuinka eräs lapsi on piirtänyt kuvat Darth Vaderista ja kirjoittanut sen alle ”isä, olen sinun tyttäresi,” emmekä voi olla nauramatta näin yksinkertaisen hauskalle kommentille.

Näemme myös 3-vuotiaan lapsen, joka yrittää nostaa kirjaa lattialta samalla, kun hän seisoo sen päällä. Vastaan tulee myös kissa, joka ei ole kovin innoissaan siitä, millaisen ruokalautasen taapero on sille valmistellut. Eräs fiksu lapsi sen sijaan keksi jo vuonna 2005 tutun nykyajan tanssiliikkeen, joka meni viraaliksi vasta vuonna 2016 – melkoinen nero! Ja näitä hassuja lapsia riittää jopa 13 minuutin edestä – valmistaudu nauramaan!

- ILMOITUS -


Katso hupaisa video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun