Lähde:Youtube


Lapsi luulee olevansa lentokentällä katsomassa lentokoneita, mutta häntä odottaa yllätys!

Lapset eivät pysty pidättämään innostustaan silloin, kun he todella ovat innostuneita ja iloisia. Lapset innostuvat hyvin pienistä asioista ja monien meistä pitäisi ottaa mallia lasten innostuksesta ja jatkuvasta uteliaisuudesta ja onnellisuudesta.

Tällä alla olevalla videolla nähtävä lapsi on todellakin ihana näky, sillä hän ei pysty pidättämään innostustaan nähdessään, mikä häntä odottaa lentokentällä. Tytön lempiajanvietettä on lentokoneiden katseleminen lentokentällä, ja tyttö luulee, että hänet tuotiin lentokentälle katsomaan lentokoneita.

Videolla kuitenkin tyttö kokee uskomattoman yllätyksen. Äiti osoittaa ovelle päin, ja yhtäkkiä tyttö näkee isänsä. Isä oli lähtenyt armeijan treeniin, eikä tyttö ollut nähnyt häntä pitkään aikaan. Hänen innostuksensa on kuitenkin uskomattoman sydäntälämmittävää katseltavaa. Tyttö hyppää isän syliin, emmekä tiedä itkeekö hän onnesta vai nauraako hän.

- ILMOITUS -


Tytön kasvot loistavat onnellisuudesta ja ilosta. Tämä piristää takuulla kenen tahansa päivää! Isäkin on selvästi onnessaan nähdessään pikkutyttönsä pitkän ajan jälkeen!

Katso ihana sydäntälämmittävä video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun