JAA KAVEREILLE

Lähde:Youtube


Lapsi yrittää pelata Game Boyta – oli hämillään kosketusnäytön puuttuessa!

[mashshare]

Nykyään puhelimella, tableteilla ja jopa joillain tietokoneilla kaikki hoituu koskettamakka näyttöä. Nuoret ihmiset eivät edes muista tai eivät eläneetkään aikaa, jolloin pelejä pelattiin nappeja painamalla. 

Nintendoon yksi maailman suurimmista ja tunnetuimmista pelien valmistajista. Sen yksi parhaimmista peleistä on jo vuonna 1989 maailmaa mullistanut Game Boy. Sen palikkamainen ruutu ja pelihahmot ovat kirjaimellisesti kuin toiselta vuosituhannelta.

Alla olevalla videolla näemme pienen lapsen, joka on saanut käsiinsä Game Boyn. Tämä lapsukainen on aivan selvästi tottunut pelaamaan pelejä puhelimella ja tabletilla, kuten videolta voit selvästi nähdä.

- ILMOITUS -


Lapsen isä on kuvannut lasta, kun hän yrittää saada kiinni siitä, kuinka peliä pelataan. Tyttö ei lainkaan ymmärrä kokeilla pelissä olevia fyysisiä nappuloita, vaan yrittää pelata koskettamalla sen näyttöä. Ja eihän tämä muinainen peli tietenkään reagoi moiseen ollenkaan! Lapsen hämmästys on sydäntälämmittävää, ja hieman hauskaakin, ainakin meille vanhemmille ihmisille, jotka muistavat vielä Game Boy -ajan ja jopa Super Mario -pelit.

Katso ihana video lapsesta alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun