Lähde:Youtube

Lapsille annettiin tunti kuluttaa $100 – katso, miten kävi!

Jokainen meistä haluaa takuulla rahaa. Oli sitten kyse aikuisesta tai lapsesta, raha kelvannee ihan kaikille. Aikuiset keksivät takuulla hyvin monta rahareikää, jonne $100 voisi laittaa menemään. Sillä maksaisi osan vuokraa, sähkölaskun, viikon ruoat tai vaikka bussilipun kuukaudeksi.

Tällä kertaa BuzzFeed antaa kuitenkin lapsille $100 käytettäväksi. Ainoa sääntö oli se, että lasten pitäisi käyttää koko satku tunnissa, tai muuten he eivät saa pitää mitään, minkä he ovat rahalla ostaneet.

Tällä alla olevalla videolla näemme, kuinka innokkaat lapset suuntaavat karkkikauppaan ja lelukauppaan – minnekäs muualle? Mutta satasen käyttäminen on paljon vaikeampi homma kuin sen voisi kuvitella olevan. Lapset ovat kuitenkin paljon anteliaampia sydämestään kuin aikuiset, ja pari lasta antoi rahaa toisille. Owen -niminen poika antoi $4 rahaa vastaan tulevalle naiselle siksi, että hän näytti mukavalta.

- ILMOITUS -


Lapset eivät kuitenkaan olleet sitä mieltä, että he tuhlasivat rahat fiksusti. Mutta he sanoivat, että rahan antaminen oli mukavaa!

Mihin sinä laittaisit satkun?

Katso ihana video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun