Lähde:Youtube

Laulajien pahimmat mokat lavalla – sattuu sitä julkkiksillekin!

Laulajillekin sattuu ja tapahtuu lavalla. Vaikka he ovat monien idoleita, hekin ovat silti vain ihmisiä ja inhimillisiä mokia sattuu itse kullekin. Harvoin kuitenkaan päästään todistamaan sellaisia megamokia, jotka saavat meidäkin nauramaan ääneen.

Esiintyminen ja lavalla kymmenien tuhansien ihmisten viihdyttäminen ei ole helppoa puuhaa. Joskus voi siis sattua vaatetusmokia, lavalta putoamisia ja kaatumisia. Vaikka ne ovat inhimillisiä mokia, emme voi siltikään olla nauramatta.

Tällä hauskalla alla olevalla videolla näemme julkkiksia, joilla ei mennyt ihan niin kuin Strömsössä. Ensin näemme Katy Perryn, joka esitti soittavansa huilua lavalla, mutta unohti sitten pari huilun puhallusta ja huomaamme, että hän ei osaa oikeasti soittaa huilua. Näemme myös Beyoncen, jonka hiukset jäivät kiinni tuulettimeen. Britney Spearsin toppi lähti melkein lentoon, Justin Bieber oksensi lavalla ja monet jäivät kiinni lip syncistä. Luulisi ainakin, että Mariah Carey ei lip syncaisi, tai ainakin tekisi sen paremmin.

- ILMOITUS -


Tämä on melkoisen hulvaton video! Katso alta ja jaa kavereille!

https://www.youtube.com/watch?v=5FK1oY7D3Q4

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun