Lähde:Youtube

Laulutaksi tuli! Fortumin taksi antaa ilmaisia kyytejä – maksat laulamisella!

Fortum on tullut monille suomalaisille tutuksi sähkön tuottajana. Vaikka olemme nähneet melkoisen hyviä mainoksia Fortumilta vuosien varrella, nyt näemme oikein uskomattoman mainoskikan, joka todennäköisesti vetoaa moniin. Nimittäin sähköauto, joka kulkee laulamisella.

Tämä sähköauto julkaistiin Turun Ruisrockin aikoihin. Fortumin sähkötaksi hakee sinut ilmaiseksi, mutta taksi kulkee vain silloin, kun laulat. Sinun tulee siis laulaa koko matka hakupaikastasi loppupisteeseen. Nimittäin heti, kun lopetat laulamisen, taksikin pysähtyy sille tielle.

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

Onneksi taksiin on laitettu tabletti, josta voit etsiä kappaleita lyriikoineen, joten lauluvaihtoehdot eivät lopu, eikä sinun tarvitse laulaa Ukko-Nooaa toistuen. Tämän taksin pointti on mainostaaa sähköautoa, joka kulkee niin hiljaa, ettei mikään häiritse laulamistasi. Tällä hetkellä taksi kulkee vain festarien tietymillä, mutta toivottavasti tällainen taksi saapuisi ihan tavallisillekin kaduille.

Vaikka yleisellä paikalla laulaminen ei ole kaikille mukavaa, ainakin se on parempi kuin yrittää jutella kuskin kanssa säästä.

Katso hauska video alta ja jaa kavereille!

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliLuontokuvista on tehty upeita piirroshahmoja! – Katso ja ihastu!
Seuraava artikkeliParis Hilton kysyi kysymyksen Twitterissä – Juha Vuorisen vastaus naurattaa suomalaisia!