Lähde:Youtube


Lehmä pyysi apua uskomattomalla tavalla – katso, kuinka mies auttoi sitä!

Lehmät ovat hyvin älykkäitä eläimiä. Niitä ei useinkaan pidetä kovin viisaina eläiminä, mutta ne ovat kuitenkin mitä fiksuimpia otuksia. Lehmillä on hienot vaistot, ja ne rakastavat vasikoitaan ja laumaansa ihan samalla tavalla kuin muutkin eläimet. 

Olemme nähneet aiemmin videon lehmästä, joka kuvitteli olevansa koira. Olemme myös tavanneet tytön, joka päästi vasikan taloon sisälle ja antoi sen maata sohvalla ja käyttäytyä kuin koira. Tällä kertaa tapaamme lehmän, joka pyytää apua ohi kulkevalta mieheltä.

Tällä alla olevalla videolla näemme lehmän, joka pyysi apua ohi kulkevalta mieheltä. Dave pysähtyi kuvaamaan lehmälaumaa, joka vilvoitteli pienessä lammessa. Sitten hän huomasi lehmän, joka käyttäytyi oudosti. Dave tajusi, että se tarvitsi apua. Lehmä oli synnyttänyt vasikan, joka oli pudonnut pieneen ojaan sähköaidan väärälle puolelle. Dave otti kepin käteensä ja nosti sähköaitaa, yrittäen samalla työntää vasikkaa aidan oikealle puolelle. Molemmat saivat pieniä sähköshokkeja tässä tilanteessa, mutta vasikka oli rohkea ja pääsi äitinsä luokse.

- ILMOITUS -


Dave ilmoitti asiasta maanviljelijälle ja vasikka on nyt hyvinvoiva ja äitinsä luona! Katso video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun