Lähde:Youtube

Leijona hyppäsi safariauton kyytiin – turistit kummissaan!

Leijonat ovat uljaita eläimiä ja monet ihastelevatkin niitä kaukaa. Harvat onnekkaat (tai onnettomat) kuitenkaan pääsevät niin lähelle leijonia, että he voivat nähdä ne ihan kosketteluetäisyydeltä. Leijonia pääsee joissakin hyvin harvoissa tilanteissa taputtelemaan. Tällä kertaa turistit kokivat hyvin kummallisen yllätyksen.

Leijonat ovat yleensä safareilla ja eläintarhoissa visusti lukittuna häkeissään tai muissa aidatuissa tiloissa. Tällä kertaa näemme kuitenkin safarin, jolla leijona on päättänyt tehdä hieman lisää tuttavuutta turistien kanssa.

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Tällä uskomattomalla videolla näemme tilanteen, jossa safariauto ajaa leijonan lähelle. Leijona lähestyy kuskia ja kiipeää itsevarmasti kuskinpukille. Kohta leijona hyppää alas ja kokeilee sen sijaan takapenkkiä, jolla kummastuneet turistit kuvaavat tilannetta ja taputtelevat tätä rakkautta haluavaa leijonaa.

Leijona näyttää aivan kuin ylikasvaneelta kotikissalta, joka haluaa rapsutuksia! Se puskee turisteja kuin kissa konsanaan ja turistit kokevat näin hyvin harvinaisen tilanteen. Onnekkaita turisteja mukana tässä kärryssä!

Katso ihana video suloisesta leijonasta alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun