Lähde:Youtube


Leijonan pentu näyttää pelottavimman karjuntansa – katso ihana video!

Tämä yli 8 miljoonaa kertaa katsottu Youtube -video on mitä sydäntälämmittävin! Monet meistä eivät saa tilaisuutta ikinä tavata oikeita leijonia, puhumattakaan pienistä leijonan pennuista.

Jos leijonat eivät ole sinulle muuten tuttuja, niin Leijonakuningas -elokuva vähintäänkin on tarjonnut jonkinlaisen kosketuksen näihin ylväisiin savannin kuninkaisiin. Leijonat ovat tiikerien ohella mitä kauneimpia ja mielenkiintoisimpia kissaeläimiä, ja niiden upeutta ei millään tavalla voi kieltää.

Tällä alla olevalla videolla näemme pienen leijonan pennun, joka opettelee karjumaan yhtä pelottavasti kuin vanhempansa. Pentu yrittää parhaansa, mutta pennusta lähtee vain pieni, kissamainen maukaisu. Pennun hoitaja sanoo taustalla, että tämä maukuminen muuttuu ajan kuluessa karmaisevaksi karjunnaksi, mutta tällä hetkellä se muistuttaa enemmänkin vielä kotikissan maukumista.

- ILMOITUS -


Nyt on helppo nähdä se yhdennäköisyys, mikä kotikissojen ja leijonien välillä vallitsee. Kissat ovat todellakin vain pieniä leijonia ja tiikereitä! Onneksi leijonan hoitajat saivat tämän ihanan maukumisen videolle, jotta mekin pääsimme todistamaan sitä.

Katso ihana video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun