Lähde:Youtube

Live-tv historian hauskimmat pierut – katso ja repeä!

Monet haaveilevat siitä, että he pääsisivät televisioon. Näyttelijän ja uutisankkurin ura on monilla unelmien työnä. Televisiossa näkemämme ihmiset aina julkkiksia myöten ovat kuitenkin aivan tavallisia ihmisiä, ja siitä ovat todisteena tällä videolla nähtävät klipit.

Suolikaasun päästäminen on ihan tavallista, ja sitä tekevät niin tavikset kuin julkkiksetkin. Joskus pieni kaasuparvi saattaa yllättää hieman yllättävissäkin paikoissa, kuten esimerkiksi live televisiossa. Onhan se ikävää, jos leija pääsee televisiossa, saati sitten livenä.

Tällä hupaisalla ja kaasua täynnä olevalla alla olevalla videolla näemme televisiohistorian 10 hauskinta pierua. Pieruja pääsee niin uutisia lukiessa, keskusteluohjelmissa julkkisten kesken kuin aamujumpassakin. Yksi hauskimmista pieruista on ehdottomasti ruotsalaisen uutisenlukijan kaasupilvi, joka ei jää keneltäkään huomaamatta. Onneksi ihmiset reagoivat näihin vain nauramalla sekä itselleen että vieressä istuvalle piereskelijälle. Viimeisessä klipissä kävi jopa astetta pahemmin, sillä näytti siltä, että pierun kanssa housuun taisi sujahtaa jotain muutakin. Vessahuumoria parhaimmillaan!

- ILMOITUS -


Katso hulvaton video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun