Lähde:Youtube


Loistavat rinnat – melkoinen lisävaruste klubeille!

Klubeilla käyminen on hauskaa ja monet lähtevätkin mielellään viihteelle viikonloppuisin. Klubeille lähtiessä naiset käyttävät tuntikausia saadakseen täydellisen meikin ja hiukset ja valitakseen parhaimman mekon itselleen tai kauneimmat korkokengät.

Tällä kertaa eräs näinen keksi idean, jolla saat todellakin lisää loistavuutta omaan asuusi. Idea lähti liikkeelle hyvin yksinkertaisesta ideasta. Nainen näki nimittäin erään toisen naisen netissä, joka oli laittanut taskulamput rintojensa alle niin, että hänen rintansa loistivat.

Tämä mekaanikkonainen vei asian kuitenkin asteen eteenpäin, nimittäin hän väsäsi sellaisen kojeen, joka piti valon tasaisen mukavasti rintojen alla, valaisten ihon läpi tasaisesti ja melkoisen hohtavasti. Videolla näytetään tarkalleen, kuinka nainen sen teki ja mikä lopputulos oli loppujen lopuksi. Toimitus ei oikein osaa päättää, onko tämä erinomainen idea vai melkoisen kamala.

- ILMOITUS -


Mitä mieltä sinä olet tästä? Haluaisitko itsellesi hohtavat rinnat? Onko tässä klubien tulevaisuuden trendi? Kokeiletko heti tällä viikolla?

Katso video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun