Lähde:Youtube

Lucas -hämähäkki lukee pelottavan sadun – ja me hymyilemme ilosta!

Lucas -hämähäkistä on tullut todella suuri nettihitti viime aikoina. Lucas on piirroshahmo, jonka luoja on Joshua Slice. Hän kehitteli hämistä kaksi vuotta ennen kuin laittoi ensimmäisen Lucas -videon markkinoille. Lucasin äänenä toimii Joshuan veljenpoika, ja se tekee hämähäkistä todella suloisen otuksen.

Tällä kertaa näemme Lucasin, joka ilmeisesti valmistautuu Halloweeniin lukemalla pelottavaa satua. Sadussa on pelottavia hämähäkkejä… ei kun odotas, eiväthän hämähäkit ole pelottavia! Mutta sen sijaan eräänä yönä, kuun ollessa täysi, vastaan tulikin imureita! Ja imurin äänen kuullessaan Lucas juokseekin pakoon täyttä päätä.

Emme voi olla hymyilemättä tälle alle puolen minuutin mittaiselle ihanalle videolle. Lucasin videot saavat aina miljoonia näyttökertoja, ja tämäkin video sai alle viikossa melkein kaksi miljoonaa katselukertaa! Tämä tarantula todellakin näyttää jopa araknofobiaisillekin, että hämähäkeissä on myös suloinenkin puoli. Toivottavasti Pixar nappaa Lucasin kärryynsä ja tekee ihan elokuvan tästä ihanasta hämiksestä.

- ILMOITUS -


Katso ihana video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun