Lähde:Youtube


Lucas -hämis on täällä taas! Lucas kohtaa koiran – katso ihana video!

Lucas -hämähäkki on ollut yksi Youtuben katsotuimmista ja jaetuimmista videoista viimeisen puolen vuoden aikana. Tämä hämähäkki saa jopa araknofobiaiset ihmiset rakastumaan, ja osoittaa, ettei hämiksiä ehkä tarvitsekaan pelätä.

Lucas on Joshua Slicen luoma piirroshämähäkki. Joshua loi Lucasin noin 2 vuodessa, ja pyysi veljenpoikaansa toimimaan ihanan pienen hämiksen äänenä. Tämä äänivalinta tekeekin Lucasista entistä ihanamman. Lucasista on olemassa jo 5 videota, joista kaikki ovat saaneet jo miljoonia katselukertoja. Ensimmäinen video, jossa Lucas esitteli itsensä, on saanut alle puolessa vuodessa jo 17 miljoonaa katselukertaa.

Tällä kertaa Lucas tapaa koiran. Lucas näkee keittiön lattialla nukkuvan pörröisen koiran, mutta koska Lucas ei ole aikaisemmin nähnyt koiraa, se luuli sitä jääkarhuksi. Tämä hämis on rohkea, joten se uskaltautui lattialle koiran viereen. Lucas päätti tökätä koiraa nenään, jolloin koira heräsi. Katso sinäkin alla olevalta videolta, kuinka Lucasille tällä kertaa kävi seikkailuissaan!

- ILMOITUS -


Toivotaan, että Pixar nappaa pian Lucasin jonkun uuden elokuvansa pääosaan.

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun