Lähde:Youtube


Luulitko, ettei hevosilla ole huumorintajua? Katso itse!

Olemme nähneet kerran jos toisenkin erilaisia koira- ja kissavideoita, jotka ovat saaneet meidät nauramaan ihan kippurassa. Koirat ja kissat piristävät päiväämme hassuilla ja hupsuilla kommelluksillaan. Mutta tiesitkö, että hevosetkin voivat olla hauskoja ja niilläkin voi olla huumorintajua?

Kaikki eivät pääse tutkailemaan hevosia ja niiden näyttäytymistä ihan joka päivä, joten ei ihme, että kaikki eivät ole nähneet pallolla leikkivää tai tanssivaa hevosta. Hevosillakin on kuitenkin omia hassuja kujeitaan, kuten tältä alla olevalta videolta voidaan selvästi nähdä.

Tämä hassu video todistaa, että hevosetkin osaavat pitää hauskaa. Ne lakaisevat lattioita, heittelevät ämpäreitä ja ovat jopa jotenkin onnistuneet löytämään tiensä sisätiloihin. Nämä hupaisat hevoset saavat takuulla sinutkin nauramaan, kuten ne ovat saaneet myös puoli miljoonaa muutakin! Niiden omistajat nauravat myös, vaikka joskus ne jopa pudottivat heidät kyydistä.

- ILMOITUS -


Tästä piristystä perjantaihin tai hyvä viikonlopun aloitus kippurassa nauraen! Katso hulvaton video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun