Lähde:Youtube

Maailman äänekkäimmin kehräävä kissa! Yli 60 desibeliä!

Jos olet koskaan pitänyt kissaa sylissäsi, olet varmasti kuullut sen kehräävän. Yleensä kissat kehräävät niin hiljaa, ettei sitä edes aina kuule, vaan sen ennemminkin tuntee kissaa silittäessä. Kisulit kehräävät silloin, kun niillä on hyvä olla ja ne ovat tyytyväisiä.

Tällä kertaa tapaamme kuitenkin kissan, joka on saanut paikkansa Guinnessin Ennätystenkirjassa. Se nimittäin kehrää jopa yli 60 desibelin äänellä. Tällä alla olevalla videolla näemme sievän mustavalkoisen kissan, joka sai vieraita Guinnessin Ennätystenkirjan toimistosta. He tulivat paikalla läppäreineen ja mikrofooneineen ja aloittivat nauhoittamisen.

Kisuli kehräsi melkoisen äänekkäästi sen omistajan silittäessä sitä. Äänekäs kehräys kuuluu selvästi videollakin. Laskutoimitukset tehtiin tarkasti ja Merlinille myönnettiin maailman äänekkäimmin kehräävän kissan titteli. Melkoinen suoritus näin pieneltä otukselta!

- ILMOITUS -


Merlin näytti videon lopussa olevan hyvin tyytyväinen itseensä ja omaan suoritukseensa. Onnellinen omistaja ja onnellinen kissa! Onko sinulla äänekkäästi kehräävä kissa? Entä uskoisitko sen olevan äänekkäämpi kuin Merlin?

Katso hauska video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun