Lähde:Youtube


Maailman suurin kylpypommi? 900 kiloa kylpynautintoa!

Monet nauttivat kylvyistä. Onhan omassa ammessa rentoutuminen melkoisen ihanaa ja se on kuin palkinto itselle hyvästä päivän työstä. Suomessa ei harmiksi monestikaan rakenneta kylpyammeita suihkuun, mutta Amerikassa se on hyvinkin yleistä. Joten tästä syystä myös kylpypommit ovat yleinen luksus.

Kylpypommit ovat pieniä palloja, jotka pudotetaan ammeeseen. Pommi muuttaa kylpyveden upean värikseksi ja väriskaaloja onkin vaikka millaisia aina sateenkaaren väreistä glitteriin. Tällaisessa kylvyssä onkin ihana rentoutua ja ottaa omaa aikaa! Tällä kertaa on kuitenkin valmistettu mahdollisesti maailman suurin kylpypommi.

Tällä melkoisella alla olevalla videolla näemme jättimäisen kylpypommin, joka muuttaisi koko uima-altaan rentouttavaksi kylvyksi. Näemme videolla, kuinka he valmistavat tällaiset 900 kilon pommin ja pudottavat sen altaaseen. Kylvystä nauttivat monet ja altaan vesi näyttää melkoisen upealta. Vai ällöttävältä?

- ILMOITUS -


Emme oikein osaa päättää, onko altaan vesi nautinnollisen näköinen vai kuvottavan vihreä. Mitä mieltä sinä olet? Uisitko sinä tällaisessa sekametelisopassa?

Katso uskomaton video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun