Maailman vaarallisimmat lentokentät – selkäpiitä karmii jo videon perusteella!

Lentokoneella matkustamisesta on tullut jokseenkin arkipäivää. Monet matkustavat lentokoneella joka viikko, joskus jopa moneen kertaan viikossa. Lentokoneella matkustamisesta on jopa tullut paljon edullisempaa ja helpompaa monella tavalla. Lentokenttiä on lähes jokaisessa suuressa kaupungissa.

Maailmalla on kuitenkin vajaa tusina lentokenttää, jotka on luokiteltu maailman vaarallisimmiksi. Nämä kentät sijaitsevat pienissä kaupungeissa ja niille ei ole annettu paljoakaan tilaa. Tällaiselle lentokentälle laskeutuessa saattavat matkustajat pitää kiinni penkeistään ja sulkea silmänsä!

Näemme esimerkiksi lentokentän, jolle laskeudutaan silloin, kun matkustetaan Mount Everestille. Pilottien pitää laskeutua paitsi lyhyelle kiitoradalle, myös navigoida vuorten välissä. Lisäksi näemme esimerkiksi lentokentän, jonka edessä on julkinen uimaranta ja koneet laskeutuvat aivan turistien pään yläpuolelta. Näemme myös kentän, joka on niin vaarallinen, että vain 8 pilottia saa laskeutua sille. Lyhyet kiitoradat, vaikea sijainti ja niin edelleen tekevät lentämisestä melkoisen vaikeaa. Tähän jos johonkin vaaditaan taitoa!

- ILMOITUS -


Katso uskomaton video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun