Lähde:Youtube


Maailmanmestaruudet… etanajuoksussa! Kyllä!

Erilaisia mielenkiintoisia urheilulajeja on nähty maailmalla jo paljon. Etenkin suomalainen eukonkanto ja suojalkapallo ovat mitä mielenkiintoisimpia urheilulajeja. Jopa videopelien pelaamisesta on tullut urheilulaji. Miksi siis etanoiden juoksukilpailu ei voisi olla urheilulaji?

Englannissa järjestettiin hiljattain kilpailu etanoille. Tämä maailmanmestaruus oli hämmästyttävän suuri kisa, jonne ilmestyi suhteellisen paljon ihmisiä. Jopa 150 etanaa kisasi toisiaan vastaan 33cm juoksumatkan. Tätä kisaa on pidetty jo vuodesta 1960 saakka! Kyseessä ei ole siis mikään ihan kovin pieni kisa. Ja kisaajat ottivat tämän kisan vakavasti.

Tällä alla olevalla hauskalla videolla näemme, kuinka etanat kisaavat toisiaan vastaan. Ne on asetettu suuren valkoisen pyöreän laudan päälle. Laudalle on piirretty ympyröitä, ja ensimmäisenä tällaisen maaliviivan ylittävä etana saa palkinnokseen salaatinlehtiä. Tämä melkoisen hitaasti etenevä kisa saa kuitenkin jännityksen tiivistymään!

- ILMOITUS -


Paikalla olleet ihmiset hurraavat kilpailijoille, joita oli saapunut jopa USA:sta asti. Tiesitkö, että tällainen olisi edes mahdollista?

Katso mieletön video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun