Lähde:Youtube

Maalaisten mokat kaupungissa – näyttääkö tutulta?

Korroosio jaksaa hauskuuttaa meitä aina jatkuvilla humoristisilla videoillaan, joissa käydään hupaisasti läpi jokapäiväisiä asioita. Olemme esimerkiksi nähneet aikaisemmin videon asioista, jotka lapsena ottivat pannuun. Tällä kertaa Korroosio kertoo meille maalaisten yleisimmät mokat kaupungissa.

Onhan se totta, että suuressa kaupungissa saattaa pientä ihmistä hirvittää. Etenkin, jos itse on kotoisin pienestä kaupungista tai kylästä, saattaa pääkaupunkimme Helsinki olla suuri ja epäilyttävä paikka.

Tällä alla olevalla hauskalla videolla heti ensimmäinen maalaisten moka on taksilla kulkeminen. Oletko tavannut ketään, joka ei osaa Helsingissä käyttää metroa, ratikkaa tai mennä tavallisella VR:n junalla Pasilaan? Maalaiset kuulemma kutsuvat Helsinkiä myös väärällä nimellä ja citypyörien käyttäminen tuottaa hankaluuksia. Maalaiset ovat aina aivan liian ajoissa ja ihmettelevät Saulin kotiasuntoa ihan väärässä paikassa.

- ILMOITUS -


Kuulostaako tutulta? Oletko sinä tai kaverisi yksi näistä henkilöistä, jotka eivät lukitse pyöräänsä ja jotka moikkailevat täysin tuntemattomia ihmisiä kadulla?

Katso hulvaton video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun