Lähde:Youtube

Melkoinen aavekaupunki Turkissa – yli 700 satulinnaa tyhjillään!

Maailmassa on paljon aavekaupunkeja, jotka ovat seisseet tyhjillään jo vuosikausia, joskus jopa vuosikymmeniä. Kaikista pelottavin ja oudoin aavekaupunki kuitenkin sijaitsee Turkissa ja vastaavaa ei takuulla ole nähtävissä koko maailmassa. Kauniista ajatuksesta nimittäin kehittyi aavekaupunki. 

Vuonna 2014 aloitettiin rakennusprojekti, jonka budjetti oli satoja miljoonia euroja. Sarot -nimisen yhtiön tarkoituksena oli rakentaa jopa 732 Disney -linnan näköistä identtistä linnaa Turkin luoteisosaan. Nämä rakennettiin rikkaita ulkomaalaisia varten, mutta kaikki ei mennyt suunnitelmien mukaan. Lähes puolet näistä oli myyty 400 000-500 000 eurolla, mutta Turkin jouduttua talouskriisiin, kukaan ei koskaan muuttanut kaupunkiin ja omistaja meni konkurssiin.

Tällä alla olevalla videolla näemme siis tyhjän aavekaupungin, jonka upeat linnat olisivat voineet toisessa todellisuudessa olla täynnä elämää ja kauniita puutarhoja. Nyt linnat ovat kuitenkin tyhjiä eikä kaupungissa näy mitään muuta kuin lintuja ja autioita teitä. Kaupunki on melkoisen upea näky, vaikka se onkin tyhjillään. Harmi, ettei kaikki mennyt suunnitelmien mukaan.

- ILMOITUS -


Katso video uskomattomista satulinnoista alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun