Lähde:Youtube

Merileijonat leikkivät sukeltajien kanssa! Melkoinen näky!

Harvat villieläimet haluavat tulla ihmisiä lähelle, ja vielä harvemmat ovat ihmisille ystävällisiä. Kuitenkin osa merenelävistä on osoittanut olevansa hyvin ystävällistä sakkia. Tapasimme esimerkiksi jokin aika sitten valaan, joka pelasti naisen hengen. 

Merileijonat ovat hauskoja ja ihmisystävällisiä otuksia, joita käytetäänkin monissa eläintarhoissa viihdyttämään yleisöä. Ne oppivat temppuja hyvin nopeasti ja mielellään. Vaikka merileijonat ovat villinä ja vapaana luonnossa, ne ovat silti hyvin ihmisystävällisiä.

Tällä ihanalla alla olevalla videolla näemme sukeltajia, joita lähestyi muutama merileijona. Nämä suloiset otukset näyttävät aivan kuin koirilta ja ne tulevat aivan kiinni sulkeltajiin. Yksi merileijona jopa ottaa toista sukeltajaa hampaillaan varovasti kiinni kädestä. Tällainen kokemus on varmasti kerran elämässä tapahtuva, jonka lähes jokainen haluaisi kokea. Kenellepä ei kelpaisi sukellusseuraksi merileijonat?

- ILMOITUS -


Tämä video on ainakin todiste siitä, että merileijonat eivät tosiaan kärsi ihmisen huomassa, vaan pikemminkin nauttivat ihmisten seurasta ihan tyytyväisenä. Katso ihana video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun