Lähde:Youtube


Mervin -koira on maailman mustasukkaisin omistajastaan – katso hauska video!

Koirat ovat päivämme piristys ja valo. Emme voi olla hymyilemättä niiden hassuille kommelluksille ja upeille persoonille. Jokaisella koiralla on ihan oma persoonallisuutensa ja uskomattoman ihanat kommervenkkinsä. Tällä kertaa tapaamme Mervinin, joka ei halua jakaa omistajaansa yhtään kenenkään kanssa. 

Mervin on chihuahua, joka sai uuden kodin melkoisen upean omistajansa kanssa. Mervin rakastaa jugurttia ja se varastaa mielellään ruokaa oman omistajansa lautaselta. Mervin on myös uskomattoman mustasukkainen koira. Se nimittäin kuvittelee omistajansa olevan sen omaa omaisuutta. Ja se vain lainaa omistajaansa toisille koirille ja omistajan partnerille.

Tällä alla olevalla ihanalla videolla pääsemme seuraamaan Mervinin kummallisuuksia, emmekä voi olla nauramatta sen hassuille kommelluksille. Tällä pienellä koiralla on mitä suloisimmat silmät ja hieno luonne, joka saa takuulla ihan jokaisen rakastumaan itseensä. Haluaisitko sinä itsellesi tällaisen ihanan pienen palleron? Mervin on ihan jokaisen unelmakoira – tai ainakin omistajiensa unelma!

- ILMOITUS -


Katso mitä suloisin video alta ja jaa se kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun