Lähde:Youtube

Miehen pieru sytytti kissan palamaan – hulvaton video!

Youtube on tullut suosituksi tavaksi niittää mainetta ja kunniaa tekemällä hauskoja, tyhmiä ja mitä kummallisimpia temppuja. Yksi hauskimmista tempuista, jota Youtubessa harrastetaan, on oman pierunsa tuleen sytyttäminen.

Kaikkihan tietävät, että pirut ovat metaanikaasua, joka on helposti syttyvää. Onneksi suolikaasut eivät ole niin vahvoja, että niistä olisi vaaraa, mutta niistä saa kuitenkin hauskuutta irti senkin edestä. Onko tämä sitten ihan aikuismielisille vai lapsenmielisille suunnattua, sitä voi kukin itse miettiä.

Tällä alla olevalla videolla mies laittaa sytkärin takalistonsa eteen päästäessään kunnon tuuban. Sitä ei mies kuitenkaan osannut odottaa, että hänen kissansa juoksisi liekinheittimen edestä juuri vaarallisella hetkellä. Sitä video ei kerro, kuinka pahasti kissan karvoitus kärähti, mutta videolla näyttää siltä, että sekä mies että kissa ovat kunnossa ja palovammoja ei saatu.

- ILMOITUS -


Video on kieltämättä melkoisen hauska. Katso video alta ja jaa kavereille! Ja tätähän ei siis tule kokeilla kotona, ettei käy kenellekään hassusti.

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun