Lähde:Youtube

Mieletön auton tuunaus – ajaisitko tällaisella?

Monille autot ovat hyvin tärkeitä. Ne ovat useimmin myös enemmän kuin kulkuneuvoja – monille ne ovat harrastus tai jopa elämäntapa ja ammatti. Autoja tuunataan oman huvin vuoksi tai joskus jopa ammatiksi tai rahan tienaamisen tarkoituksessa. Tämä mies on kuitenkin yllättänyt kaikki ammattilaisetkin tuunaamisellaan.

Corey Jones on tuunannut omaa Camaroaan jo hyvin pitkän aikaa. Tämä 36-vuotias ammattilainen on tehnyt Camarosta niin upean, että se aivan takuulla erottuu edukseen kaduilla. Siinä on pehmeät nahkapenkit, kustomoitu maalipinta, 32 tuumaiset vanteet ja jopa valot, joiden väriä voi vaihtaa puhelimessa olevan sovelluksen avulla.

Tällä alla olevalla videolla näemme videon Coreyn hienosta tuunauksesta. Tämä auto on todellakin vertaansa vailla. Corey sanoo, ettei edes tiedä, kuinka paljon rahaa hän on käyttänyt autonsa tuunaamiseen. Hän nimittäin tekee sitä vain rakkaudesta autoihin. Corey on kieltämättä tehnyt uskomattoman hienoa työtä tämän auton kanssa. Tästä inspiraatiota muille tuunaajille!

- ILMOITUS -


Katso uskomaton video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun